Faceți căutări pe acest blog

luni, 15 noiembrie 2010

CODEX ALIMENTARIUS 2.

Adresa acestui articol este http://roaim.net.tc/?a=articles&p=355


[urmare din prima parte]

Aplicatii ale directivelor Codex Alimentarius

Începând cu iulie 2005, directivele Codex-ului Alimentarius enuntate de catre Directiva Europeana în ceea ce priveste suplimentele alimentare trebuie aplicate sub amenintarea sanctiunilor financiare. Iata în ce constau acestea:
1) Este vorba de a elimina orice supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi înlocuite de 28 de produsi de sinteza farmaceutica (asadar toxici), care vor fi dozati si vor fi disponibili numai în farmacii, pe baza de prescriptie medicala. Clasificate ca toxine, vitaminele, mineralele si plantele medicinale vor fi pe piata numai în doze care NU au impact asupra nimanui. Magazinele noastre de produse naturiste si suplimente alimentare vor ramâne pe raft numai cu 18 produse, atâtea câte sunt pe lista Codex-ului. Tot ceea ce NU este pe lista, de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc., vor fi ilegale si asta nu înseamna ca vor fi numai cu prescriptie, ci vor fi ILEGALE adica "foloseste-le si te duci la închisoare".
2) Medicina naturista cum ar fi acupunctura, medicina energetica, ayurvedica, tibetana etc, va fi progresiv interzisa.
3) Agricultura si alimentatia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, interzicând din principiu asa numita agricultura bio. Aceasta implica, de exemplu, ca fiecare vaca de lapte de pe planeta sa fie tratata cu hormonul de crestere bovin recombinat genetic produs de Monsanto. Mai mult, potrivit Codexului, orice animal de pe planeta folosit în scopuri de hrana TREBUIE tratat cu antibiotice si cu hormoni de crestere. Regulile Codexului permit ca produsele ce contin organisme modificate genetic (OMG) sa nu mai fie etichetate corespunzator. Mai mult, în 2001, 12 substante chimice despre care se stie ca sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise în mod unanim de 176 de tari, inclusiv de SUA. Ei bine, Codex Alimentarius aduce înapoi 7 dintre aceste substante interzise, precum hexachlorobenzene, dieldrin, aldrin etc, care vor putea fi folosite la liber din nou.
4) Alimentatia umana certificata legal va trebui sa fie iradiata cu Cobalt. Sub regulile Codexului, aproape toate alimentele trebuie iradiate. Si nivelurile de radiatie vor fi mult mai mari decât cele permise anterior.

Codex Alimentarius va controla accesul asupra acizilor aminati esentiali, asupra vitaminelor si mineralelor. Extinderea controalelor va actiona progresiv eliminând orice medicina alternativa naturista ancestrala.

Este vremea solidaritatii

NU-ul masiv fata de Constitutia Europeana înseamna totodata un NU fata de Codex Alimentarius, organ de propaganda al industriei chimiei farmaceutice, care vizeaza obtinerea unui monopol mondial de un despotism nemaiîntâlnit pâna acum. A nu lua în considerare opinia a sute de milioane de cetateni este o grava lipsa de respect din partea oamenilor politici. Sute de milioane de cetateni din întreaga lume nu vor sa permita ca medicina naturista milenara sa fie interzisa pentru ca pseudostiinta chimiei farmaceutice sa îsi pastreze si sa îsi întareasca pozitia pe piata.

Pericolele chimiei farmaceutice

În fiecare an, 800.000 persoane mor în America de Nord în urma prescriptiilor medicale alopate. Chimia farmaceutica mai mult ucide decât vindeca. Un raport al ONU mentioneaza ca numai 26 din cele 205.000 de medicamente ale acestei industrii sunt indispensabile. Dintre cele 26, numai noua ar trebui sa beneficieze de prioritate absoluta. Dar daca se recurge la medicina chineza, persana sau indiana, acele noua componente chimice nu mai au aproape nicio utilitate! Altfel spus, fara chimia farmaceutica lumea ar fi mai sanatoasa.

Rezistenta Internationala fata de Codex Alimentarius

- Africa de Sud a afirmat ca nu se va conforma directivelor Codex-ului Alimentarius. Ministrul Sanatatii Manto Tshabalala-Msimang a declarat ca tara sa este în dezacord cu aceasta dihotomie între medicina naturista si medicina alopata. Conform concluziilor sale, aceste dispozitii vizeaza doar obtinerea banilor de pe urma remediilor brevetate si de aceea urmaresc sa discrediteze folosirea produselor naturiste.
- India nu se va conforma directivelor Codex-ului Alimentarius pentru ca acest Codex a promovat formule ce contin ingrediente chimice care cauzeaza inflamatii extrem de distructive la nivelul creierului copiilor. Delegatul indian însarcinat pentru a pleda împotriva Codex-ului a fost ignorat, iar când acesta a insistat pentru o dezbatere, a fost dar afara din camera.
- Asociatia medicilor si chirurgilor americani si-a exprimat opozitia fata de Codex Alimentarius, pentru a putea continua sa se foloseasca de remediile naturiste, alaturi de cele medicamentoase.
- În Marea Britanie, practicantii medicinii naturiste, sustinuti de membrii Camerei Lorzilor s-au opus ferm politicii pro-codex a lui Tony Blair. Acesta din urma a fost taxat pentru ipocrizie, întrucât a afirmat public ca familia lui foloseste remedii naturiste, suplimente alimentare si produse homeopatice.

Doua ideologii diferite

Avem de a face cu o lupta între doua conceptii antagoniste. Pe de o parte ideologia francmasonica a lui Rockefeller, în care unicul obiectiv este de a vinde fara scrupule, de a instaura hegemonia si o unica putere mondiala. A reface totul în molecule sintetice, a nega orice alta medicina diferita de cea alopata, este ideea de progres sustinuta de catre toate trusturile farmaceutice.

Aceasta politica nu are nimic democratic si vizeaza modelarea maselor dupa voia ei si în functie de propriile necesitati (fundatii, educatie, false norme stiintifice, propaganda, desfiintarea diferitelor forme de medicina naturista ancestrala). Elita francmasonica crede ca poate nega opinia populatiei, deoarece crede ca poate modela masele dupa vointa ei. În 1962 francmasonii au afirmat ca: "Cel care controleaza hrana, controleaza lumea. Vom pune bazele unui proiect de implementare, la nivel global, a unui Codex Alimentar pâna pe 31 decembrie 2009." Erau un fel de linii directoare.

Comisia Codexului Alimentarius e administrata de Organizatia Mondiala a Sanatatii si de Organizatia pentru Agricultura si Hrana. Aceste doua organizatii finanteaza Codexul si îl pun în aplicare la cererea Natiunilor Unite. În 1994, Codexul a declarat nutrientii a fi toxine. Incredibil ce-i drept dar perfect adevarat. Sunt otravuri. Pâna aici a mers alienarea celor care promoveaza aceste masuri aberante.

Pe de alta parte exista adevaratii biologi, medici autentici, adevarati terapeuti sau cercetatori, adesea violentati de aroganta cartelului chimiei farmaceutice. Acestia au stabilit conceptul de bio-individualitate fondat pe libertatea pacientului de a-si alege singur terapia. Acest concept trezeste în pacient spiritul de cercetare, îi ofera alternative în maniera de a se vindeca.

Aceasta abordare se adapteaza mai degraba individualitatii specifice a fiecarui pacient, decât impunerea unui protocol terapeutic de masa neindividualizat. Maladia are o conotatie specifica în viata fiecarui individ; fara sa se tina cont de acest lucru, fiinta umana este adusa la rangul de masina fizico-chimica. Ori fiinta umana este mult mai mult decât asta...

Dincolo de toate aceste consideratii, ne aflam în fata a doua conceptii umane, pe de o parte a omului-robot, parte integranta a unui sistem, iar pe de alta parte a fiintei holistice, reflexie microcosmica a întregului univers. Gandhi spunea despre occidentali: "omul alb (un occidental) nu traieste, ci functioneaza." Astazi ni se da sansa de a trai în loc de a functiona...


Puteti semna aici o petitie împotriva Codex Alimentarius: http://www.petitieonline.ro/petitie-p61682048.html

Nota AIM: Articol preluat integral de la http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=5670&lang=RO