Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 30 octombrie 2010

SPIRALE ADN

ADN-ul este unul din actorii principali in cadrul mutatiilor aferente acestui sfarsit de ciclu cosmic... Exista un total de 24 lanturi (spirale) ADN, aranjate in cate 12 perechi. Fiecare pereche corespunde unui nivel de densitate. Oamenii de stiinta pot detecta numai perechea ce corespunde nivelului 3 de densitate al experientei vietii. Pe masura ce urcam pe spirala ascensiunii si incepem sa vibram la un nivel mai inalt, lanturile ADN ce corespund acestor niveluri rafinate de vibratie incep sa fie activate. In plus, avem 4 lanturi ADN ( 2 perechi) care corespund primelor 2 densitati. Deci, un om cu o constiinta aferenta celei de a 3-a densitati are 6 legaturi ADN active ( 3 perechi), un om cu o constiinta aferenta celei de a 4-a densitati va avea 8 legaturi ADN active (4 perechi) si asa mai departe.

Avem incorporate in ADN programe predestinate de activare ce initiaza automat legaturile ADN inactive atunci cand constiinta noastra atinge un anumit nivel. Programul Principal al Ascensiunii este un exemplu.

Relatia intre predestinare si liber arbitru este foarte complexa, dar, se poate rezuma astfel: Exista in ADN-ul nostru seturi pre-programate de coduri si chei care ne arata cand si cum
se va desfasura ascensiunea personala si ... avem liberul arbitru de a altera semnificativ secventa si sincronizarea temporala a evenimentelor. Putem sa le intarziem sau, dimpotriva, sa le acceleram. Putem sa le lasam sa se desfasoare conform celor mai benefice oportunitati de evolutie a sufletului sau putem alege o cale care lasa sufletul sa se simta neimplinit. Putem sa facem ca totul sa fie simplu si direct sau ... putem face ca procesul sa devina dificil si complex.

Esenta sufletului nostru are o rabdare infinita si va astepta pana cand noi experimentam di
verse scenarii, dar, exista o limita in cat de mult putem amana inevitabilul curs al evolutiei. In cadrul Dispensei Divine curente, limitele au fost redefinite. Planeta in sine trece printr-o mutatie a ADN-ului si a facut alegerea de a se inalta in cea de a 4-a densitate. Aceasta inseamna ca mineralele, plantele si animalele care o populeaza vor trece de asemenea printr-o mutatie radicala, asa cum se va intampla si cu oamenii care aleg sa ramana aici.

Contrar sistemelor de credinta a multor oameni, o lume a celei de a 4-a densitati nu duce lipsa de
forme de viata aferente densitatilor 1,2 si 3. O astfel de lume are pur si simplu expresia dominanta a vietii in cea de a 4-a densitate. Acele organisme si forme de viata care nu se acomodeaza cu frecventele inalte ale celei de a 4-a densitati vor parasi planeta, fie ca sunt minerale, plante, animale sau oameni. ( De fapt, marea majoritate a mineralelor si unele plante vor ramane, dar structura lor genetica se va modifica. O mica parte din animale va ramane, cel mai probabil in jur de un sfert din ceea ce exista acum)
La fel ca o mare parte din omenire, acele animale ce nu sunt capabile sa se acomodeze cu vibratia 4D vor parasi forma fizica de aici si se vor reincarna pe o alta planeta cu nivelul de vibratie favorabil. Nu toate planetele care vor primi sufletele umane ce aleg sa ramana in 3D vor primi si animale. Unele din planetele 3D care vor primi oamenii ce pleaca de pe pamant vor avea o abundenta de viata animala pe cand altele vor avea foarte putine animale. Animalele pot fi mari invatatori de iubire si compasiune si se pot oferi voluntare sa ajute pe acei oameni care au nevoie de ele pe o alta planeta 3D.

Se pot deja observa tendinte de parasire a planetei de catre o parte din lumea animala. Numarul de specii scade dramatic... Unele par sa dispara din cauza poluarii si suprapop
ularii umane iar altele datorita schimbarilor climatice. Totusi, marea majoritate a speciilor ce dispar sunt cele care nu se vor adapta noilor frecvente. Aceste specii fie se vor incarna pe o alta planeta 3 D fie vor fi reciclate in alte forme din Inima Creatorului....