Faceți căutări pe acest blog

joi, 28 octombrie 2010

INCETINIREA PROCESULUI DE IMBATRANIRE

Aici sunt doar câteva lucruri pe care le puteţi face pentru a încetini procesul de imbatranire si a creste probabilitatea de a trai dincolo de 100 ani:
1) Administreaza stresul  :  Atâta timp cât faceti ceva - masaj, meditatie -  pentru a reduce anxietatea sinteti condus spre o viaţă mai sănătoasă. Situaţiile  de stres, cum ar fi : naşteri, decese, divorţuri,  încetinesc fluxul sanguin la nivelul inimii, ridica nivelul de colesterol  şi slăbeste sistemul imunitar impreuna  cu creşterea de acizi metabolice.
2) Găndire pozitivă  Dacă vezi întotdeauna că paharul  este pe jumătate plin, esti pe drumul cel bun. Persoanele cu o perspectivă pozitivă de obicei trăiesc 19 la sută mai mult decât cei care văd că paharul este pe jumătate gol. Rezultatul este că ei trăiesc mai mult. Optimistii sunt, de asemenea, mai puţin susceptibile de a suferi  depresie şi neputinţă pesimistă  decât omologii lor, deoarece ei creează acid mai puţin, în corpul lor.
3) Consumul de alcool  
Alcoolul este un lichid toxic acid pentru organism. Consumand  alcool în mod sigur va scurta viata.
4)  Lasati fumatul
Trebuie să recunoaştem: fumatul este un rau pentru organismul nostru. Foarte rău. Fumătorii adulţi de sex masculin pierd aproximativ 13 ani din viaţa lor şi fumătorii de sex feminin pierd 14 ani din viaţa lor din cauza fumatului.
5) Rădeti !  Expertii spun ca răsul este cel mai bun medicament. Reduce nivelul de acid  din sânge, de zahăr la diabetici, creşte fluxul de oxigen în tot organismul şi induce o stare de relaxare.  Debitul mediu de sânge creşte 22 % în timpul şi după explozii de râs, în comparaţie cu o scădere a fluxului sanguin cu 35 % în timpul stresului mental.
6) Să vă căsătoriti
Schimbul de jurăminte au proprietătile lor medicale. Rata de deces pentru persoanele care au fost necăsătorite a  fost semnificativ mai mare în comparaţie cu oamenii care au fost căsătoriţi şi trăiesc cu soţii lor. Diferentele  au fost semnificative între diferitele subcategorii necăsătoriţi, cum ar fi: divorţat, separat, sau   rămas văduv, respectiv  a fost semnificativ mai puternică pentru oamenii care nu au fost niciodată căsătoriti.
7) îmbrăţişare: O îmbrăţişare scurtă,  reduce efectele negative ale stresului.
8) Măncati un regim alimentar alcalin: - Alimentatia, bogata in cereale, seminţe, nuci, legume şi fructe este cel mai bun mod de a menţine echilibrul delicat al pH-ului sângelui şi a ţesuturilor şi echilibrul acido-bazic al organismului.   Acest lucru va ajuta  pentru a preveni orice  boală. Aceasta va ajuta, de asemenea, să îmbunătăţească calitatea şi cantitatea de viaţă mult dincolo de 100 de ani.
sursa:  http://www.articlesofhealth.blogspot.com/
             http://www.phmiracleliving.com/
http://www.sanatate-ph.com/