Faceți căutări pe acest blog

marți, 21 decembrie 2010

Cancerul este o ciuperca -partea a 2-a

Numarul bolnavilor de cancer creste pe plan global si continua sa creasca. Exista un razboi bine calculat impotriva sistemului uman imunitar si care a devenit din ce in ce mai prezent. Sistemul imunitar este slabit si atacat de mancaruri si bauturi cu aditivi, chimicale agricole, vaccinuri, tehnologie cu frecvente          
electromagnetice si de microunde, medicamente farmaceutice, stresul vietii moderne si altele.                                                       
Va imaginati ce deficiente pot avea copiii din ziua de azi cand ei primesc 25 de vaccinuri sau combinatii de vaccinuri pana la varsta de 2 ani (aceasta este situatia in America, in Romania copii primesc 10 vaccinuri  pana la varsta de 1 an si inca 5 pana la varsta de 14 ani) si toate aceste vaccinuri se fac in timp ce sistemul imunitar inca este in formare.      
Ce distruge sistemul imunitar mai repede deca t orice?
CHIMIOTERAPIA                                                            
Iradierea de asemenea. Chimioterapia este o otrava care este menita sa  distruga celule.  Tratamentul conventional al cancerului se face prin otravirea victimei sperand ca celulele canceroase vor fi in mai mare masura si mai repede omorate decat cele sanatoase si nu se va ajunge la pierderea vietii  pacientului..                                                            
Dar aceasta chimioterapie otraveste si omoara si celulele  sistemului imunitar pe care il face “varza”. Iar Candida este inca prin   imprejurimi.   Acest sistem imunitar facut “varza” nu mai poate raspunde in mod eficient  la atacurile de Candida si aceasta va castiga teren astfel incat cancerul  se transfera in alte parti ale corpului ajungandu-se la raspandirea  acestuia in corp. Chiar si cei care si-au revenit dupa operatie si  chimioterapie si sunt declarati vindecati, raman o bomba care e pe cale sa explodeze in orice moment.                                               
Sistemul lor imunitar este acum mult slabit si este doar o chestiune de   timp pana cand Candida va declansa o recidiva. Chimioterapia de fapt, omoara oamenii pe care ar fi trebuit sa-i trateze.
Cand Simoncini a realizat ca boala de cancer este de fapt o infectie sau  infestare fungala, el a inceput sa caute ceva, o substanta care poate sa  omoare aceasta ciuperca astfel inlaturand cancerul. El si-a dat seama ca  medicamentele antifungale nu dau rezultate, pentru ca fungii pot muta  foarte repede pentru a se apara si chiar incep sa se hraneasca cu  medicametele prescrise care aveau scopul de a-i omora.                    
Astfel, Simoncini a gasit ceva mult, mult mai simplu – bicarbonatul de  sodiu. DA, ingredientul principal din praful de copt. Atentie! Nu este  exact acelasi lucru ca si praful de copt care are si alti aditivi.       
El a folosit aceasta substanta pentru ca este un distrugator puternic al  fungiilor si spre deosebire de medicamentele antifungale, Candida nu se  poate adapta la bicarbonatul de sodiu. Pacientului i se da bicarbonat de  sodiu pe cale orala dar si intern cu ajutorul unui endoscop de exemplu, un tub lung si subtire care in general se foloseste la vizionarea corpului pe interior fara a folosi bisturiu. Aceasta ajuta la plasarea bicarbonatului de sodiu direct pe cancer, adica direct pe fungi..                       
Egiptenii din antichitate stiau despre proprietatile vindecatoare ale  substantelor anti-fungale iar carti indiene de acum 1000 de ani recomanda  pentru tratarea cancerului, substante puternic alcaline.                 
In 1983, Simoncini a tratat un barbat Italian, Gennaro Sangermano, caruia i s-au mai dat doar 6 sau 7 luni de viata din cauza unui cancer de plamani. Dupa cateva luni de tratament cu bicarbonat de sodiu, el s-a  reintors la o stare de sanatate buna iar cancerul a disparut. Acum, dupa 26 de ani el inca este in viata si cu o sanatate buna.   Simoncini incepuse sa aibe mai multe reusite cu aceasta metoda si si-a   
prezentat cercetarile si rezultatele la Departamentul Italian de Sanatate,sperand ca acesta va aproba trecerea la teste stiintifice pentru demonstrarea eficientei acestei metode de tratament. Dar din pacate el a  inceput sa descopere adevarata scara la care se ridica manipularea si   deceptia din domeniul medical.  Autoritatile, nu numai ca au ignorat documetatia prezentata de Simoncini,  ba mai mult, el a fost exclus din reg istrul medicilor din Italia din cauza ca a recomandat metode de tratament care nu au fost aprobate.
El a fost supus unor campanii feroce de ridiculizare si condamnare duse de mijloacele media, iar apoi a fost inchis pentru 3 ani pe motivul ca a fost gasit vinovat de cauzarea mortii unor pacienti pe care i-a tratat. Din  toate unghiurile s-a declansat campania: pune mana pe Simoncini si nu-l  
lasa sa mai faca valuri. Organizatiile medicale spun ca declaratiile lui cu privire la bicarbonatul
de sodiu sunt nebunesti si periculoase. Un medic Italian “de referinta”,  in mod exagerat a inclus bicarbonatul de sodiu in clasa drogurilor  periculoase care pot cauza moartea si afectiuni grave in corp.  In tot acest timp, milioane de pacienti mureau de cancer si care ar fi   putut fi tratati in mod efficient.                                                                          
Tullio Simioncini, din fericire, nu este o persoana care sa dea asa usor  batuta, si a continuat se raspandeasca informatii despre lucrarile si   descoperirile sale pe internet si in prezentari publice, are succese remarcabile la reducerea drastica sau chiar  inlaturarea unor forme avansate de cancer prin folosirea bicarbonatului de sodiu. Aceasta dureaza cateva luni in unele cazuri, dar in altele, ca de 
exemplu cancerul de san, avand in vedere accesul usor la tumoare, aceasta  dispare in cateva zile .                                                 
Oamenii deasemenea se trateaza singuri sub indrumarile dr-lui. Simoncini  si la sfarsitul acestui articol sunt niste linkuri la niste videouri cu   oameni care vorbesc despr e experienta lor cu cancerul si tratarea acestuia prin metoda Simoncini.  
Doi oameni de stiinta englezi,   profesorul Gerry Potter de la Grupul de Descoperire a Curei pentru Cancer  si profesorul Dan Burke, afirma :"celulele canceroase au un biomarker unic pe care celulele normale nu il  au. Acest biomarker este o enzima care se numeste CYP1B1. Enzimele sunt    proteine care au rol de a cataliza sau mari rata unei reactii chimice.   
Enzima CYP1B1 altereaza structura chimica a unui compus care se numeste   Salvestrol care in mod normal se gaseste in natura in multe fructe si  vegetale. Aceste schimbari chimice transforma salvestrolul intr-un agent  care omoara celulele canceroase dar nu le ataca pe cele normale. Sincronicitatea este perfecta. Enzimele CYP1B1 apar numai in celulele  canceroase si reactioneaza cu salvestrolul din fructe si vegetale pentru a crea reactii chimice care omoara numai celulele canceroase.   Si aici este dovada ca tumorile sunt fungi. Salvestrolul reprezinta     sistemul natural de pro tectie al fructelor si vegetalelor impotriva   atacurilor de fungi si de aceea salvestrolul se gaseste numai in speciile care sunt supuse distrugerilor fungale precum: capsunile, afinele, fragii,strugurii, coacazele negre si rosii, murele, merele, perele, vegetalele   verzi (in special broccoli si varza), anghinarea ardeii grasi rosii si   
galbeni, avocado, macrisul, sparanghelul si vinetele.                     
Ce este aproape diabolic, este ca Big Pharma si marile companii Bio Tech  stiu acest lucru si ei au facut urmatoarele 2 lucruri de majora importanta pentru a slabi acest sistem de protejare naturala impotriva atacului  fungal care este cancerul.                                               
1. Fungicidele chimice folosite in agricultura moderna care omoara fungi  in mod artificial ceea ce inseamna ca plantele nu mai trebuie sa-si activeze propriul sistem de protejare si anume salvestrolul. In ziua de  azi, salvestrolul se mai gaseste doar in legumele si fructele crescute   
organic.                                                                 
2. Cele mai utilizate fungicide au actiune puternica de blocare a enzimelor CYP1B1, asa ca oricate produse care au fost crescute cu chimicale vei consuma, nu prea conteaza intrucat salverstrolul nu se va  
activa si nu va actiona ca un agent de distrugere al cancerului asa cum ar fi fost normal.                                                          
Acesta nu este un accident, ci este un lucru bine planuit asa cum era bine planuita si distrugerea lui Tullio Simoncini.   Dar Simoncini refuza sa incline steagul si continua sa promoveze ceea ce  el vede ca este un tratament sigur al cancerului, pe cand &ldqu o;in lumea reala”cifra de decese din cauza cancerului creste si continua sa creasca in mod incontrolabil pentru ca tratamentele sunt bazate pe teorii intentionat    eronate si care nu dau rezultate.                                        
Multumim Domnului pentru oameni curajosi si hotarati precum Tullio Simoncini. Avem nevoie de mai multi oameni ca el si cat de repede.                                                        
Ce contrast immens este intre el si cei care servesc organizatiile   medicale. Cand Simoncini a tinut prezentare la clinica Shen, chiar cu   cateva saptamani inainte de acest eveniment, multi medici locali l-au  ridiculizat si i-au contestat teoriile.                                  
Au fost si ei invitati la prezentarea lui Simoncini, ceea se probabil ca  ar fi adus importante benficii pacientilor acestora. Li s-au rezervat   locurile pentru a participa la prezentare si a pune intrebari direct lui  Simoncini.                                                               
Ce s-a intamplat?                                                  
Ei nu au venit.                                                           
Video cu Tullio Simoncini si marturii ale celor care au fost sub tratamentul lui  http://www.theshenclinic.com/index.php?option                      
                                                                          
Siteul lui Simoncini   http://www.curenaturalicancro.com/