Faceți căutări pe acest blog

marți, 21 decembrie 2010

Cancerul este o ciuperca si poate fi vindecat

Cifrele sunt de neinchipuit. Pe plan global, in jur de 8 milioane deoameni mor de cancer in fiecare an, numai in Statele Unite cifra este de  peste jumatate de million de victime anual. Se preconizeaza ca pana in anul 2030, aceasta cifra va ajunge la 12 milioane de decese pe plan      
global, anual din cauza cancerului. Cancerul este prima cauza de deces a persoanelor sub 85 de ani, iar in Statele Unite o persoana din patru moare de cancer – una din patru!      
Doctorul italian, Tullio Simoncini, un om deosebit  dar si curajos, care a refuzat sa cedeze presiunilor imense care s-au     facut asupra lui si care inca se mai fac din momentul in care el a      realizat ce este cancerul si cum putem scapa de el.                      
Asa zisa “crima” comisa de Simoncini a fost aceea ca a descoperit faptul  ca boala de cancer este o ciuperca cauzata de can dida, care este un organism micotic si care oricum traieste in organismul uman in cantitati  mici, chiar si in oamenii sanatosi. In mod normal, sistemul imunitar tine aceasta ciuperca sub control, dar cand Candida din corp metamorfozeaza  intr-un fungi mai puternic, atunci pot apare probleme mai grave si chiar cancerul.                                                                
Candida, se dezvolta mancand din corpul gazdei  (corpul uman) astfel dizolvandu-l incet dar sigur. Deasemenea, candida are nevoie de corpul uman ca sa se inmulteasca pentru ca nu o poate face fara  acest mediu. Nu este de mirare ca in cazurile de oboseala cronica, care in majoritate se atribuie coloniilor de Candida, cel infestat se simte foarte rau fizic dar si mental.”                                                
Tullio Simoncini spune clar ca , boala cancer este in final aceasta infectie fungala si ca explicatiile conventionale medicale cum ca boala cancer se  datoreaza unei functionari defectuase a celulelor este pur si simplugresita.   Simoncini este specialist oncolog (tratarea tumorilor), specialist in diabet si boli de metabolism, dar este chiar mai mult de atat.  Inca de cand a intrat la medicina, el si-a dat seama ca ceva nu este in  
regula cu cancerul si cu modul in care acesta este tratat. Simoncini spune:   “Vedeam suferinte teribile. Eram in sectia de oncologie pediatrica si toti copii au murit. Sufeream si eu vazand cum saracii, saracii copii mureau de la chimioterapie si radiatii”. Frustrarile si tristetea lui din cauza a ceea ce vedea l-au determinat sa caute alte cai de a intelege si a trata aceasta boala devastatoare. Si-a  inceput explorarile cu o minte deschisa si cu o pagina alba de hartie in  fata nepatata de nicio teorie rigida im pinsa in fata sau indoctrinata de curentul principal, conventional al medicinei si stiintei.                
                                         
Simoncini a realizat ca toate cancerele se comporta la fel indiferent de localizarea in corp. Toate cancerele au un numitor comun. El deasemenea a  realizat ca toate tumorile canceroase sunt intodeauna alb... Ce altceva mai este alb? Candida.                                        
Simoncini a realizat ca ceea ce crede medicina conventionala ca este o crestere celule canceroase iesita de sub control, de fapt este reactia sistemului imunitar de a proteja corpul impotriva atacurilor de Candida  astfel marind productia de celule.                                       
Simoncini spune ca lucrurile decurg in felul urmator:                    
• Candida este in mod normal tinuta sub control de sistemul imunitar, dar cand acesta devine slabit si / sau compromis, Candida se extinde si poate dezvolta o “colonie”                                                     
• Candida, in cele din urma, poate penetra un organ, iar sistemul imunitar trebuie sa raspunda acestui atac in alt “mod”                            
• Acest “mod” este de a construi o bariera defensiva de celule si aceasta bariera, acest cumul de celule este ceea este denumit cancer.            
Se spune ca raspandirea cancerului la alte parti ale corpului este  provocata de migrarea unor celule “maligne” de la sursa originala.  Simoncini spune ca lucrurile nu stau asa deloc. Raspandirea cancerului   
este declansata de cauza reala a cancerului, adica de Fungi Candida care  migreaza de la sursa originala. Aceasta migrare poate fi declansata chiar la biopsie sau in timpul operatiei.                                      
Ce anume ii permite cancerului sa se manifeste ? Sistemul imunitar slabit. Cand sistemul  imunitar functioneaza eficient, va adresa orice problema inainte de a  capa de sub control. In acest caz, tinand Candida sub control.           
....urmeaza .......