Faceți căutări pe acest blog

joi, 28 octombrie 2010

ELIMINAREA SEMNELOR IMBATRANIRII 1

Pentru fiecare semn de imbatranire există o abordare naturală…pentru a încetini sau opri semnul de imbatranire complet, sau chiar  a inversă cursul acestuia.Mai  jos va oferim  cheile  pentru  încetinirea sau oprirea procesului de imbatranire si de viaţă la peste 100 de ani:
1. Scade masa musculara …  această pierdere se accelerează după vârsta de 45 de ani .Ce e de facut?  Nu exerciţii fizice pentru creşterea masei musculare! Consumati alimente cu mai mare cantitate de clorofila  pentru a  construi  sânge care, la rândul său, construieşte muşchi. Eliminati  toate proteine animale, precum şi de carbohidraţi pentru a reduce aciditatea care slăbeşte  celulele  musculare. Consumati  4 - 5 litri de apa plata alcalina
2. Creşte grasimea: Măncati  mai puţin zahăr şi proteine  , care determină organismul să reţină grăsimea  pentru a  tampona acizii in  exces. Eliminati  proteinele  nedigerate din cei 9 metri de intestine, cu  clisme şi cu irigare de colon.
3. Scade  forţa, energia  corpului:  Incercati sa mancati mult mai multe alimente bogate in clorofila si  exercitii fizice   timp de o ora/zi .
4. Scade metabolismul:  Eliminati toate proteinele animale si hidratii de carbon, mâncaţi mai multe alimente   alcaline bogati in electroni  si cu conţinut ridicat de apă . Incepeti să luaţi 1 - 2 linguriţe de 4Sare cu conţinut de sodiu, magneziu, potasiu şi calciu. Se pulverizează 4Sare  in gura la fiecare oră sau atunci când  simţiţi o scădere a energiei. 
5. Scade capacitatea   procesului de oxigen, hemoglobina scade ca procent din volumul sanguin total (hematocritul) : Exercitii cel putin 1 ora/zi: mersul pe jos, jogging, precum  şi  exercitii cu trambulina  prin care vibraţiile sint transmise întregului corp, oferindu-vă efectele pozitive ale endorfinelor crescute şi o talie redusa, iar inima devine mai puternica  prin pomparea unei cantitati mai mare de sânge  cu mai puţin efort, scade colesterolul şi tensiunea arterială, previne şi controleaza  diabetul, întăreşte oasele şi   muşchii.   
     ….urmeaza partea II-a