Pentru fiecare semn de imbatranire există o abordare naturală…pentru a încetini sau opri semnul de imbatranire complet, sau chiar a inversă cursul acestuia.Mai jos va oferim cheile pentru încetinirea sau oprirea procesului de imbatranire pentru o viata de peste 100 de ani:
6. Celulele corpului devin rezistente la insulină: - Evitati toate zaharurile, proteinele şi glucidele. Creşteti cantitatea grăsimii sănătoase in alimentatie: ex. avocado, măsline, cânepă, dovleac, susan, etc,. Dacă sunteţi supraponderal, încercaţi să pierdeti din greutate, prin intermediul programului alcalin “Miracolul Ph” . După ce se va elimina aciditatea, precum si alimentele nedigerate de proteine şi carbohidraţi, se va inversa sensibilitatea dvs. la insulină. Folositi suplimente cu crom si vanadiu, de sodiu, magneziu, potasiu, calciu, carnitina. Cumparati un contor de măsurare a nivelului de glucoză dupa fiecare masa şi ajustaţi alimentatia ptr. a păstra glicemia între 70 şi 105, (de preferinţă 80 - 95.) Daca veţi începe să alcalinizati organismul dumneavoastră veţi avea nevoie de insulină mai puţin (până la 75% în pri mele 72 de ore).
7. Creste LDL colesterol (colesterol “rau”), precum şi trigliceridele şi HDL colesterol (colesterolul “bun”) scade. Evitaţi proteinele de animale, toate zahărurile şi alimentele de carbohidraţi ori de câte ori aveţi posibilitatea. Folositi crom, vanadiu, Omega-3 din seminţe de cânepă, Omega-5 din seminţe de rodie, amino-acizi. Măncati alimente alcaline : fructe de mare şi legume cu un conţinut ridicat de apă şi de fibre. Este foarte benefica alimentatia de două porţii de peşte pe săptămână, măncănd peşte, se poate reduce cu o treime riscul de deces prin boli de inima. Iată de ce: omega-3’s acizi graşi sunt sănătoase. Micsoreaza cantitatea de grăsimi în sânge şi reduce riscul de obezitate. În plus, ele oferă o mulţime de elemente nutritive cum ar fi seleniu, antioxidanţi şi proteine.
8. Creşterea tensiunii arteriala: - Măncati mai puţine proteine animale, alimente cu un conţinut ridicat de carbohidraţi (cartofi, orez, paste, dulciuri, pâine) şi măncati mai multe alimente cu un conţinut ridicat de clorofila. Evitaţi sarea prelucrata şi măncati săruri minerale , folositi suplimente cu crom , vanadiu. magneziu, potasiu şi calciu.
9. Scade densitatea minerala al oaselor : - Eliminati toate produsele alimentare şi băuturile acide, care determină eliberarea de ioni de calciu din oase. Luaţi suplimentar: vitamina D, sodiu, calciu, magneziu, potasiu, fosfor, lizină şi bor, precum si săruri minerale. Exerciţiu fizic de cel puţin 1 oră în fiecare zi.
10. Densitatea de calciu creşte în sistemul circulator: - Eliminati toate alimentele si băuturile acide , inclusiv toate proteinele, zaharurile, carbohidrati complecsi, precum si apa ne-alcalina.. Începeţi o alimentaţie bogată în clorofilă, de electroni, de apă cu alcalinitate ridicata, săruri minerale.
…va urma….