Faceți căutări pe acest blog

joi, 28 octombrie 2010

ELIMINAREA SEMNELOR IMBATRANIRII 2

Pentru fiecare semn de imbatranire există o abordare naturală…pentru a încetini sau opri semnul de imbatranire complet, sau chiar  a inversă cursul acestuia.Mai  jos va oferim  cheile  pentru  încetinirea sau oprirea procesului de imbatranire  pentru o viata  de  peste 100 de ani:
6. Celulele corpului devin rezistente la insulină: - Evitati toate zaharurile, proteinele  şi glucidele. Creşteti cantitatea  grăsimii sănătoase in alimentatie: ex.  avocado, măsline, cânepă, dovleac, susan, etc,. Dacă sunteţi supraponderal, încercaţi să pierdeti din  greutate, prin intermediul  programului alcalin “Miracolul Ph” .  După ce se va  elimina aciditatea,  precum si  alimentele  nedigerate de proteine şi carbohidraţi,  se va inversa sensibilitatea dvs. la insulină. Folositi  suplimente cu crom si vanadiu, de sodiu, magneziu, potasiu, calciu, carnitina.  Cumparati un contor de măsurare a nivelului de glucoză dupa fiecare masa şi ajustaţi alimentatia ptr. a  păstra  glicemia  între 70 şi 105, (de preferinţă 80 - 95.) Daca  veţi începe să alcalinizati  organismul dumneavoastră veţi avea nevoie de insulină mai puţin (până la 75% în pri mele 72 de ore).
 7. Creste LDL colesterol (colesterol “rau”), precum şi  trigliceridele  şi HDL colesterol (colesterolul “bun”) scade.  Evitaţi proteinele de animale, toate  zahărurile  şi  alimentele de carbohidraţi ori de câte ori aveţi posibilitatea. Folositi crom, vanadiu, Omega-3 din seminţe de cânepă, Omega-5 din seminţe de rodie, amino-acizi. Măncati alimente  alcaline :  fructe de mare  şi legume cu un conţinut ridicat de apă şi de fibre. Este foarte benefica alimentatia de  două porţii de peşte pe săptămână, măncănd peşte, se poate reduce cu o treime riscul de deces prin boli de inima. Iată de ce: omega-3’s acizi graşi sunt sănătoase. Micsoreaza cantitatea de grăsimi în sânge şi reduce riscul de obezitate. În plus, ele oferă o mulţime de elemente nutritive cum ar fi seleniu, antioxidanţi şi proteine. 
8. Creşterea tensiunii arteriala: - Măncati mai puţine  proteine animale,  alimente cu un conţinut ridicat de carbohidraţi (cartofi, orez, paste, dulciuri, pâine) şi măncati mai multe alimente cu un conţinut ridicat de clorofila. Evitaţi sarea prelucrata şi măncati săruri minerale , folositi suplimente cu crom , vanadiu. magneziu, potasiu şi calciu.
 9.  Scade densitatea minerala al oaselor : - Eliminati toate produsele alimentare şi băuturile acide, care determină eliberarea de ioni de calciu din oase. Luaţi suplimentar:  vitamina D, sodiu, calciu, magneziu, potasiu, fosfor, lizină şi bor, precum si săruri minerale. Exerciţiu fizic de cel puţin 1 oră în fiecare zi.
 10. Densitatea de calciu creşte în sistemul circulator: - Eliminati toate alimentele  si băuturile acide , inclusiv toate proteinele, zaharurile, carbohidrati complecsi, precum si apa ne-alcalina.. Începeţi o alimentaţie bogată în clorofilă, de electroni,  de apă cu alcalinitate ridicata, săruri minerale.
…va urma….