Faceți căutări pe acest blog

joi, 28 octombrie 2010

ELIMINAREA SEMNELOR IMBATRANIRII 3

Pentru fiecare semn de imbatranire există o abordare naturală…pentru a încetini sau opri semnul de imbatranire complet, sau chiar  a inversă cursul acestuia.Mai  jos va oferim  cheile  pentru  încetinirea sau oprirea procesului de imbatranire  pentru a trai  si peste 100 de ani: -   continuare:
11. Scăderea funcţiei rinichilor: - Rinichii sunt responsabili de filtrarea şi purificarea sângelui nostru de la acizi alimentare şi metabolice. De asemenea, ele servesc ca un termostat pentru a determina dacă există suficient oxigen în sângele nostru.   Odată cu scăderea funcţiei renale,   scad numarul celulelor  roşii din sânge,  astfel  scade  oxigenul  in tot   corpul nostru.În cazul în care numărul de celule roşii din sânge este mai mic decât în mod normal, aceasta poate fi ridicată prin creşterea cantitatii alimentelor bogate in  clorofila şi apa alcalina. Eliminati carnea din alimentatie, consumati  4 - 5 litri de bauturi alcaline pe zi.  (Bautura”verde” compus din Super Greens si Prime pH)
12. Ne pierdem neuronii din creier, fapt care duce la Alzheimer, Parkinson şi   demenţă: - Pierdem  aproximativ 20% din neuronii din creierul nostru. Acest lucru se poate datora: lipsei de oxigen, sau creşterii acidului in creier, sau deficitului de celule roşii din sânge sau, probabil,  o combinaţiei a acestor factori. Îmbunătăţirea oricaror cauze  sau catorva  dintre ele va reduce  pierderea de neuroni. Colesterolul redus va ajuta un flux de sange mai bun. Vaso-dilatorii, cum ar fi sodiu, magneziu, potasiu şi bicarbonat  va ajuta să obţineţi oxigen şi apă pentru celulele creierului dumneavoastră. Hidratarea cu băuturi verde (Super Greens + Prime Ph)  va ajuta  la curăţarea sistemului circulator. Ar putea ajuta la repararea sau salvarea celulelor creierului. Luati suplimente cu taurina, magneziu, zinc,  vitamine B-5, B-6, B-12, acid folic, calciu, si mai ales CLA din seminţe de rodie. Jucati  şah, cititi ziare, participati la joacă sau  cuvinte încrucişate,  toate aceste activitati stimuleaza mintea si  au rezultate pozitive de sănătate, spun expertii.
13. Nervul vag, cel mai lung nerv din corp, se deteriorează … precum  şi  sistemul nervos, de asemenea, se deteriorează. -de la expunerea  la acizi alimentare şi metabolice. Nervul  vag este componenta principală neuronale ale sistemului nervos parasimpatic, sau acea parte a sistemului nervos care are grijă de funcţii de a alerga mai mult sau mai puţin pe “pilot automat”. Acestea includ ritmului cardiac, capacitatea de a avea o erectie la barbati, si digestia. Pe masura ce imbatranim, nervul vag este afectată şi deteriorata prin creşterea nivelului de acid din sânge. Acest lucru afectează şi pot fi măsurate în ritmul cardiac, creşterea impotenţei  la bărbaţi, precum şi probleme digestive. 
Zahărul cauzează cele mai multe leziuni ale sistemului circulator. Aflaţi ce tip de alimente creşte concentraţia de glucoză din sânge, şi   evitati  acele produse alimentare : cartofi, paine, dulciuri, fructe, orez, paste, pizza, cookie-uri, şi prăjituri. Eliminati  toate proteinele de origine animală, care va reduce acidul uric, azotic, sulfuric şi fosforic.
14. Scade secreţia de hormoni: - Scade secreţia hormonului  de creştere aproximativ 70%, de la vârsta de 20 - 50, şi un alt 70%, de la vârsta de 50 - 80. Testosteronul scade la bărbaţi, scăderi de estrogen la femei, scade tiroida, DHEA şi  melatonina. Mancati  mai multe săruri minerale pentru creşterea stării de sănătate a sistemului endocrin. Când aveţi un sistem endocrin sănătos, care rulează pe electroni transportate pe coloana vertebrală a sărurilor minerale, atunci glandele vor funcţiona în mod normal.
15. Scade testosteronul la bărbaţi, precum  şi estrogenul  şi progesteronul la  femei: - Manancati alimente  bogate în fructe şi legume verzi, dacă este necesar, luaţi suplimente de minerale naturale de sare, ex.: 4Sare -  care conţine sodiu, magneziu, potasiu şi bicarbonat de calciu, care va ajuta la scăderea acizilor dăunătoare  care cresc cu vârsta.
…va urma …